Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

عیسی آل کثیر در مورد سالی که گذشت، اظهار داشت: باید خدا را شکر کنم ولی راضی نبودم. آنقدر که باید بازی می‌کردم، فرصت بازی پیدا نکردم. با این حال خدا را شکر آمار گلزنی خوبی داشتم. اگر بازی می‌کردم می‌توانستم صدر جدول گلزنان باشم. خیلی‌ها همه مسابقات لیگ را بازی کردند و ۱۰ گل زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من در مجموع ۵ گل زدم، ولی ۴ بازی بیشتر فیکس بازی نکردم. با این حال خوشحالم با وجود همه سختی‌ها سربلند هستم.

وی ادامه داد: بهترین ارمغان سال ۹۷ برای من سلامتی است. این فرصت را دارم تا در سال ۹۸ ناکامی‌های سال ۹۷ را جبران کنم. برای همه تن سالم بهترین چیز است و برای یک فوتبالیست فراتر از از این چیز‌ها است.

این بازیکن در مورد سال ۹۷ برای فوتبال ایران گفت: از نظر من سال خوبی نبود، چرا که در آسیا ناکام بودیم و در جام جهانی فوتبال هم کارخاصی نکردیم. تیم ملی فوتبال کر‌ جنوبی هم یک آسیایی است، ولی در جام جهانی روسیه، آلمان را شکست داد. پس نمی‌توان گفت، ما در جام جهانی موفق بودیم. دیدید که تیم ملی فوتبال قطر در شرایطی که کسی انتظار نداشت قهرمان آسیا شد. به چنین شرایطی می‌توان گفت، موفقیت. پس فوتبال ایران در سال ۹۷ موفق نبود، چون هیچ دستاوردی نداشت. البته نمی‌خواهم قضاوت کنم. چون نمی‌دانم به تیم ملی فوتبال چه گذشت و چه امکاناتی به آنها دادند و چه امکاناتی ندادند. ولی اگر بخواهیم بدانیم فوتبال ما موفق بود یا نه، باید بگویم نه، موفق نبود.

آل کثیر در مورد سال ۹۸ گفت: آرزو می‌کنم سال خوبی برای همه باشد. درست است که سختی‌هایی وجود دارد، ولی به شخصه معتقدم، هر اتفاقی بستگی به خود آدم دارد. موفقیت‌های ما بازخورد تلاش‌های ما است. من هم تلاش می‌کنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سعی می‌کنم سفری به شهرم داشته باشم و سری به خانواده بزنم. خیلی‌ها منتظر هستند از من عیدی بگیرند. امیدوارم هر سال جیبم پر باشد، تا بتوانم عیدی بدهم. البته اگر نخواهم عیدی بدهم هم به زور از من می‌گیرند. از این رو جای نگرانی نیست.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بازی شکر جدول ایران فوتبال آلمان جام جهانی تیم ملی قطر فوتبال ایران تیم ملی فوتبال خانواده عیدی تیم ملی عیدی فوتبال فوتبال ایران قطر پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ برتر به روزهای پایانی بیست و سومین دوره خود نزدیک است و در این بین باز هم مربیان خارجی تازه واردی حضور در فوتبال ایران را تجربه کردند.

در لیگ نوزدهم بود که قانون منع استفاده از بازیکنان و مربیان خارجی توسط هیئت رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ تصویب شد و برای مدتی لیگ برتر را تحت الشعاع خود قرار داد. در آن مقطع کالدرون و برخی مربیان خارجی دیگر راهی جز پایان همکاری پیدا نکردند، اما پس از چند ماه رفته رفته داستان به روال گذشته خود برگشت. 

در همین راستا وقتی لیگ برتر در دوره بیست و سوم آغاز شد، مارینوس اوزونیدیس یونانی تنها خارجی تازه وارد به لیگ برتر بود و در ادامه ایگناسیو مارتینز در فولاد جانشین منصوریان شد و آلکارس اسپانیایی هم در نساجی مازندران جانشین مهدی رحمتی. این در حالی بود که ژوزه مورایس و پاکو خمس نیز حضورشان را با عملکردی که در فصل گذشته با تراکتور و سپاهان ارائه کرده بودند، تمدید کردند، اما حالا در فاصله 5 هفته مانده تا پایان مسابقات یکی از آنها راه جدایی در پیش گرفته است.

در طول تاریخ اما آلکارس اسپانیایی که خیلی نتوانست در فوتبال ایران دوام بیاورد، شصت و دومین مربی خارجی حاضر در فوتبال ایران بوده که سهمیه اسپانیا را پس از ایگناسو مارتینز سرمربی سابق فولاد خوزستان به عدد دو رساند. 

میروسلاو بلاژویچ کروات، تونی اولیویرای پرتغالی، وینفرد شفر آلمانی، مانوئل ژوزه پرتغالی، جان توشاک ولزی، مصطفی دنیزلی ترکیه‌ای، قربان بردیف روس، تومباکوویچ یوگوسلاو، برانکو ایوانکوویچ و زلاتکو کرانچار کروات، ژرژ لینکنز بلژیکی، ژوزه مورایس پرتغالی (آنگولایی) و برخی نام‌های دیگر را می‌توان در میان نام‌های بزرگ و پرافتخاری قرار داد که به لیگ برتر فوتبال ایران پیوسته‌اند. جالب اینکه به جز مربیات کروات هیچ‌کدامشان حداقل در کسب قهرمنی لیگ برتر موفق نبوده‌اند! 

از سوی دیگر مربیان کروات نظیر پوکله‌کوویچ، زلاتکو کرانچار، اسکوچیچ، فرانچیچ، برانکو، بوناچیچ و ... به شدت حضورشان در فوتبال ایران با توجه به شباهت‌های فرهنگی با 20 مربی بیشترین بوده و به موفقیت‌های قابل توجهی هم دست پیدا کرده‌‌اند.

آخرین مربی خارجی قهرمان لیگ برتر نیز کروات بوده و برانکو ایوانکوویچ در پایان لیگ هجدهم برای سومین مرتبه با پرسپولیس جشن قهرمانی گرفت. طی 4 سال اخیر هم سه مرتبه یحیی گل‌محمدی و یک مرتبه فرهاد مجیدی موفق به کسب قهرمانی شده‌اند. پیش از برانکو ایوانکوویچ هم آخرین مربی خارجی لیگ برتر فوتبال ایران که موفق به قهرمانی شده، کرانچار بوده که با سپاهان در لیگ یازدهم موفق به کسب افتخار شده و پیش از این مربی کروات نیز فرانچیچ با فولاد خوزستان موفق به رقم زدن این مهم شده است. پیش از فرانچیچ هم به پوکله‌کوویچ دیگر مربی کروات می‌رسیم که دو مرتبه با پرسپولیس موفق به کسب قهرمانی شده است.

در دوران قبل از انقلاب هم آلن راجرز انگلیسی و رایکوف صرب در لیگ برتر به قهرمانی با استقلال و پرسپولیس نائل شده‌اند. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید برخی کشورها نظیر آرژانتین، بلژیک، هلند، یونان، ارمنستان، ولز و ترکمنستان طی 23 دوره لیگ برتر فقط یک نماینده به عنوان مربی در فوتبال ایران داشته‌اند.

به نظر شما شصت و سومین مربی خارجی لیگ برتر سر از کدام تیم درمی‌آورد؟

دیگر خبرها

  • خلاصه بازی پیکان و آلومینیوم + فیلم
  • پیکان 0-1 آلومینیوم اراک؛ دشت 3 امتیازی از تهران با ضربه سر حاجی عیدی
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • جان تری و توصیف شخصیت های فوتبالی در قالب کلمات کوتاه / زیرنویس فارسی
  • آمار ابدی مسی: 1200 گل + پاس گل!
  • قهرمان انگلیس و اروپا بعد از 2 دهه به لیگ برتر برگشت!‏
  • شاگرد برانکو و کرانچار قشنگ‌ترین گل فوتبال ایران را زد!
  • عیدی: حیف شد 3 امتیاز از دستمان رفت
  • ایران خودرو دوباره فوتبالی شد